Het Perfecte Plaatje - RTL4 - Marcello Geerts gast jurylid

Het Perfecte Plaatje - de uitnodiging

Het is donderdagmiddag kwart voor vijf en ik handel nog even wat mail af. Mijn telefoon op het bureau licht op en begint te trillen. als ik kijk zie ik een nummer uit Hilversum. Dat moet wel een telecom of energie aanbieder zijn.

Ik twijfel of ik de telefoon opneem of zal wegdrukken. Ik besluit het eerste. Een vriendelijke vrouw stelt zichzelf voor maar ik luister maar half. Haar eerste vraag is: Ken jij Het Perfecte Plaatje? Ik ben meteen scherp, dit werkt nog beter dan een goede Italiaanse espresso. 

"Eehhhh, ja natuurlijk, antwoord ik. Lotte (van ITV, de producent) vraagt: Ken je ook het concept gast-jurylid?. Mijn antwoord is duidelijk: ja zeker, we kijken altijd naar Het Perfecte Plaatje.

Dan volgt de vraag of ik eventueel interesse heb om gast-jurylid te zijn en of ik op de 2 opname dagen beschikbaar ben. Voor de vorm open ik mijn agenda maar ik zeg meteen ja. Ongeacht wat ik in mijn agenda heb staan. Want dit wil iedereen toch meemaken. 

Er volgt een super leuk gespreik met veel vragen over fotografie, mijn manier van werken, mijn workshops en welke tips ik zou geven aan de kandidaten. 

Ze pakken het heel professioneel aan, met zeer gerichte vragen en ik merk oprechte interesse in mijn aanpak. Dat maakt het een hele goede start van een fantastisch avontuur.

Word vervolgt.....

Terug naar blog

1 reactie

Wat super leuk om te lezen en wat een geweldige mooie ervaring….daar kun je zeker trots op zijn. Dat maak je niet vaak mee zo’n kans!

Jessy

Reactie plaatsen