Iedereen is uniek, maar zijn je foto's dat ook?

Iedereen is uniek, maar zijn je foto's dat ook?

Er worden elke dag duizenden foto's gemaakt en op internet gezet. Wij doen hier ook aan mee en dat is niet zo gek, het is onze hobby, misschien wel onze passie. En we zijn trots op de foto's die we maken.

Maar hoeveel unieke foto's worden er gemaakt? Jij bent zeker uniek, maar zijn je foto's dat ook?

Een unieke foto maken lijkt steeds moeilijker te worden in deze tijd en dat is jammer. Want we willen geen 13 in een dozijn foto's maken. We besteden teveel tijd en geld eraan om niet op te vallen. 

Maar wat kan jij doen om boven de menigte uit te steken? Belangrijk is dat je een unieke creatieve stijl van fotograferen ontdekt. Dit is vaak een zoektocht, maar als jij je eigen stijl hebt dan ga je opvallen en zullen de complimenten steeds vaker naar je toe rollen.

Om deze creatiefe kant te ontdekken heb je creatieve cursussen nodig en de juiste coaching. Deze kan ik je geven in een super gave workshop over flitsfotografie. En we doen dit niet binnen maar juist buiten.

Veel van mijn cursisten hebben hier al hun passie in ontdekt en hun eigen stijl in ontwikkeld. Want juist met buiten flitsen krijg je op elke plek in de wereld studio kwaliteit foto's. En dat spreekt enorm aan.

Kijk maar naar deze foto van Jitske links zonder flits en rechts met flits. Ik leer je de kracht van je flitser ontdekken en gebruiken. Je leert hoe jij je camera en flitser optimaal kunt gebruiken en wat een enorm verschil dit kan maken.

Doe jij mee? Geef je dan hier snel op:
https://shop.marcellogeerts.com/products/workshop-outdoor-flitsen-overdag

Terug naar blog

Reactie plaatsen