LightBladePro - maak geweldig light blade painting foto's

LightBladePro - maak geweldig light blade painting foto's

Light Blade Fotografie

Light painting fotografie is een geweldig manier om je fotografie te verrijken. Je kunt dit op veel verschillende manieren doen.

Velen van jullie hebben de kracht en ongekende mogelijkheden van de light tubes (de LightTubePro) al ontdekt. De tube met zeer hoge kwaliteit en transparantie, voor sprekende light painting fotografie met enorm veel dynamiek.

Sommige zijn al bekend met light blades, een andere manier van het schilderen met licht en fotograferen met lange sluitertijd.

Tot nu toe zijn dit altijd afzonderlijke systemen geweest, je gebruikt de tubes of de blades en dit moest je kopen bij verschillende winkels. Maar nu is er de LightBladePro, gebaseerd op de LightTubePro met dezelfde maten zodat alles uitwisselbaar is. Dit bespaart je heel veel tijd en geld. De tubes en blades sluiten naadloos op elkaar aan en de combinatie is dus zeer waardevol.

Het geweldig nieuws is dat er een ook LightBrushPro in aantocht is, die ook in het hele systeem past. Hoe gaaf is het om de light painting brush op de light tube te plaatsen?

Zo krijgt light painting fotografie een hele nieuw dimensie.

Fire Blade

De kracht van de blade is dat je subtiele tekeningen kunt toevoegen aan je painting foto. Zo kan je bijvoorbeeld op een realistische wijze vlammen toevoegen met de Fire Blade. Met kleine bewegingen wordt dit een realistisch vuur. 

StarDust Blade

De StarDust Blade werkt fantastisch met een korte impuls van licht waardoor er een prachtige stardust in je foto komt waar iedereen met verbazing naar zal kijken.

Love Blade

De Love Blade past helemaal in een romantische setting met zowel een korte impuls aan licht, beweging of je licht op strobe mode (knipperen). Dit geeft een creatieve boost aan je foto's.

Kleuren

De kleurfilters geven je de mogelijkheid om eindeloos te combineren.

De kleuren zijn:

Rood - geeft je Love Blade de kleur van de liefde
Blauw - geeft je Fire Blade de uitstraling van water of ijs
Roze - geeft je Love Blade of StarDust Blade romantiek
Geel - geeft je StarDust Blade de kleur van de sterren
Oranje - geeft je FireBlade de warmte van echt vuur

Hoe laat jij de LightBladePro je fantasie prikken?

Bestel snel:
https://www.lighttubepro.com/collections/light-painting-fotografie-lightbladepro

Terug naar blog

Reactie plaatsen