Online en toch persoonlijke coaching? Dat kan toch niet?

Online en toch persoonlijke coaching? Dat kan toch niet?

Het is altijd een dilemma: ga ik praktijk lessen volgen? Of toch maar online? 

De voordelen van praktijk zijn dat je persoonlijk begeleid wordt en meteen kunt oefenen. Nadeel is dat je niet terug kunt kijken als je iets vergeten bent. 

Online is handig want je kan het zelf plannen. Maar ben je gemotiveerd genoeg en gedisciplineerd? En wat als je vragen hebt of meteen wilt oefenen.

Dit zijn juist de vraagstukken die ik ook belangrijk vind, en ik vind ook dat het één het ander niet uit hoeft te sluiten. De praktijklessen in de studio en op buitenlocaties worden enorm goed bezocht.

Maar wat ook heel goed loopt is het Golden Hour Membership, dit is namelijk het online studietraject inclusief persoonlijke coaching. Hoe? 

Er zijn eigenlijk twee delen die bovenstaande problemen oplossen.

Als eerste is er een online klaslokaal, de community. Na elke online les ga je op pad om de opdrachten uit te voeren. Als je vast loopt, een vraag hebt of als je je opdracht hebt gedaan, dan kan je hier de vraag stellen of de opdracht inleveren. En hier help ik je verder op weg.

Daarnaast hebben we steeds online zoom sessie waarin we de lessen bespreken en dieper op de stof ingaan. Je kunt via de video verbinding vragen stellen en vaak pakken we even onze camera erbij om te kijken hoe het precies werkt op jouw camera! Zodat jij echt stappen kunt maken.

Je leert op die manier ook echt andere members kennen en bent met elkaar bezig. Regelmatig wordt er ook onderling afgesproken om met de camera op pad te gaan.

Want fotografie is de mooiste passie die er is!!

Terug naar blog

1 reactie

Hi ben geïnteresseerd in deze course. Hoeveel kost het? Ik woon wel op Curacao

Charlene Every-Rodriguez

Reactie plaatsen