Onzekerheid maakt meer kapot dan je lief is...

Onzekerheid maakt meer kapot dan je lief is...

Weet jij wat het grootste probleem is in de fotografie?

Instellingen van je camera? Onscherpe foto's? Verkeerde compositie? Te weinig creativiteit?

Nee, helaas niet. Want deze dingen zijn met elke fotografiecursus op internet op te lossen. 

Er is een veel groter en veel dieper probleem. Dat door bijna geen enkele fotografiecursus wordt opgelost.... ONZEKERHEID

Bijna zeg ik....

Er is maar 1 manier om hier doorheen te breken. Geen knopje, geen instelling of geen trucje, maar keihard werken met een persoonlijke coach die op je op een positieve manier coacht, eerlijk tegen je is en zo schouder aan schouder met je werkt aan jouw groei.

Alleen daarmee doorbreekt jij die angst, knak jij die onzekerheid en versla jij dat monster dat altijd achter je aan lijkt te lopen.

Door mijn jarenlange ervaring zie ik de potentie die je in je hebt. Ik kan onbevangen naar je werk kijken en precies de vinger op de juiste plek leggen. Jij kunt groeien in een veilige omgeving met positieve feedback. Zo wordt jij stap voor stap opgebouwd en niet steeds weer afgebroken en uitgespuugd zoals dat op veel platforms wel gebeurt.

Zo hebben al ruim 150 fotografen dit probleem doorbroken, zijn ze los gekomen van die ellendige ketenen en hebben ze het plezier in fotografie weer helemaal terug!!

Mag ik je hiermee helpen? Jij wil toch niet langer zo onzeker blijven? Zullen we het samen gaan oplossen, stap-voor-stap?

Zonder enige risico en zonder dat je er lang aan vast zit gaan we samen hier aan werken, in het Golden Hour Membership. Stap vandaag in en dan gaan we morgen onderweg om dit aan te pakken:
https://www.marcellogeerts.com/membership

Terug naar blog

4 reacties

Ik blijf het zeggen, er is geen betere coach denkbaar dan Marcello 👍

Jean Paul Witteman

Echt een aanrader. Wat ben ik gegroeid in anderhalf jaar tijd. Marcello staat ook op de meest gekke tijden voor je klaar. Hij kauwt niet alles voor met zet je aan het denken waardoor je je zelfverzekerdheid ontwikkeld en in je zelf gaat geloven. Ik ben er nog niet, maar dankzij Marcello al een heel eind op weg om binnenkort mijn droom waar te gaan maken!

Gaby

Ik blijf het zeggen, er is betere coach denkbaar dan Marcello 👍

Jean Paul Witteman

Al ruim 2 jaar goldmember bij Marcello. Geen moment spijt ervan gehad. Marcello is een hele fijne coach. Hij helpt je om verder te ontwikkelen je eigen creativiteit en style kiezen. Loop je vast, dan helpt Marcello je er doorheen. Door zijn enthousiasme wil je door leren. Hij is echt een persoonlijke coach staat voor je klaar, en legt alles op een makkelijke manier uit.

Letitia

Reactie plaatsen