Wat heb je nodig voor het maken van een light tube painting?

Wat heb je nodig voor het maken van een light tube painting?

Vraag jij je af wat je nodig hebt om ook te beginnen met light tube paintings?

Een light tube painting is een foto dat met daarin een schilderij-achtige lichttekening die gemaakt wordt met een light tube en een lange sluitertijd van je camera. Je maakt een prachtig visueel verhaal van je foto. Met je kleurpatroon versterk jij je model of de omgeving waar je in staat.

Vanwege de lange sluitertijd is een statief noodzakelijk om je camera echt stil te houden. Daarnaast heb je gespecialiseerde light tubes nodig om de kleurige 'tekening' te maken in je foto.

De basis voor elke light tube painting is de LightTubePro. Dit is een plexiglas tube van een hoge kwaliteit en een groter variatie aan kleuren. Elke kleur heeft zijn eigen look-and-feel en licht effect. Van warm naar ijskoud, van groen naar roze, er is altijd een tube voor jouw perfecte foto.

Kijk snel in de shop om te zien welke kleur jouw favoriet is.

Amazing colours of the Rainbow Silver tube

 Om een extra light effect op de LightTubePro te maken, kan je een extra kleur toevoegen met de LightTubeMini. Deze kleine tube kan je heel simpel op de grote tube klikken met de ConnectPro. Zowel de mini als de connector zijn gemaakt van hoogwaardig plexiglas.

Je kunt de kleuren van de LightTubePro en de LightTubeMini naar eigen smaak combineren en zo jouw foto's tot leven laten komen. Hierdoor zijn je mogelijkheden eindeloos. Neem jij complementaire kleuren of juist tegengestelde kleuren?

 Om overtollig licht te voorkomen of juist een extra effect aan je tekening te geven, is er de LightCapPro. De dop plaats je aan de bovenkant van je tube. De zwarte sluit de tube mooi af en houdt het licht tegen. De witte dop geeft juist een mooie witte rand aan je light tube painting. Een derde dimensie aan licht in je painting.

De lichtbron van elke light tube painting is de Folomov zaklantaarn. Deze past perfect in de tube. De lamp is waterdicht en van militaire betrouwbaarheid. De Folomov heeft veel instelbare sterktes en heeft ook strobe mode. Deze lamp zal je nooit teleurstellen.

What is your dream-tube-package from the shop?

Terug naar blog

Reactie plaatsen