Wie of wat wil jij in het middelpunt van het licht zetten?

Wie of wat wil jij in het middelpunt van het licht zetten?

Tijdens mijn ontdekkingsreis in de wereld van de fotografie kwam ik een bijzondere manier van fotograferen tegen: de lightpainting, schilderen met licht. Ik was gefascineerd door de bijzondere creaties die ik zag.

Tijdens het ontwikkelen van mijn workshop in de studio kwam deze manier van fotografie ineens weer in mijn gedachten. 'Hoe dan?' was mijn eerste vraag. Als snel leerde ik deze manier van fotografie kennen en betelde ik in Canada een aantal lighttubes. Alles bij elkaar was een vermogen (met name de verzendkosten liepen helemaal uit de hand), maar ik zag het als een investering in mijn fotografie. 

En het sloeg aan. Als snel maakt ik een aantal fantastische foto's en merkte ik dat er zoveel mogelijk was. Met de kennis die ik opdeed heb ik een super gave workshop opgezet. En dat sloeg aan. 

Maar meteen vroegen cursisten, kan ik ook de tubes bij je kopen. Maar de import was veel te duur en de kwaliteit van de dure tubes te matig. Daarom zijn we zelf de tubes gaan ontwikkelen en in de shop zie je de geweldig LightTubePro, duurzaam, zelf in Nederland ontwikkeld en geproduceerd en tegen een goede prijs. Maar we dwalen af.

Veel mensen denken dat de tubes alleen maar voor wat leuke licht effecten zijn maar zoals je ziet hebben we voor de Mazda dealer deze geweldige shoot gedaan met de tubes. En maak ik ook sportportretten omdat het licht zoveel 'snelheid' geeft. Hier heb ik zelfs een workshop mee ontwikkeld.

Zo zie je dat de lighttubes veel meer kunnen dan alleen maar een beetje lichteffect geven, je kunt je eigen complete beeldverhaal ermee opbouwen.

Daarom de vraag: wie of wat zou jij in het middelpunt van het licht willen zetten?

Laat je fantasie gaan en vertel me wat jij graag eens zou willen doen met de tubes.

En heb je geen ervaring? Kom dan meedoen met de workshop op 27 juli of 5 augustus! Het is een unieke ervaring om met een model een geweldig foto te maken met de tubes:
https://shop.marcellogeerts.com/products/lighttube-outdoor

Terug naar blog

1 reactie

De auto lightpainting is ons nog niet gelukt en binnen kort hebben we de mogelijkheid om een caveman shoot te doen in een grot bij valkenburg. Dat zou ook gaaf zijn om iets met lightpainting erbij te doen

hm Dool

Reactie plaatsen